Rynek bakalii z pistacjami w Polsce i Europie rozwija się dynamicznie, oferując konsumentom coraz bardziej zróżnicowane i innowacyjne produkty. Oto najnowsze trendy i propozycje, które możemy stworzyć lub już produkujemy dla naszych klientów Pistacje w różnych wariantach smakowych w ofercie Loper De Graaf
  • Pistacje prażone w karmelu, słodka skórka i delikatna prażona pistacja
  • Pistacja w karmelu z solą, prażona pistacja połączona ze słodkim karmelem i przełamana solą
  • Pasta pistacjowa 100% , wyselekcjonowane ziarno i kraj pochodzenia gwarancją jakości i smaku, bez dodatku cukru czy konserwantów
  • Pasta pistacjowa 50/50 (pistacja z orzechem nerkowca), słodki, delikatny smak nerkowca nadaje paście niepowtarzalny smak i aromat
Trendy i innowacje pistacjowe
  • Pistacje w czekoladzie – połączenie słodyczy czekolady z delikatnym smakiem pistacji.
  • Pistacje z przyprawami – np. z dodatkiem curry, wasabi czy wędzonej papryki, dla osób poszukujących intensywnych doznań smakowych
  • Mieszanka pistacjowa z malinami i czekoladą – połączenie chrupiących pistacji z owocową nutą malin i słodyczą czekolady.
  • Mieszanka pistacjowa z papają – egzotyczne połączenie pistacji z suszoną papają, oferujące tropikalny smak.
To już niebawem 😊